Mur

En stilfull avgränsare

Dags för en mur?

En harmoniserande del av trädgården

Går du i funderingar på att bygga en mur? Ett bra alternativ till ett staket, som stöd för en upphöjd yta på tomten eller bara som dekoration. Vi hjälper dig från början till slut.

Steg 1

Platsbesök

Vi börjar med ett vanligt kundbesök gällande kundens mur där vi går igenom vad kund önskar sig. Vi försöker tillgodose kundens alla behov av dess mur. När kunden väl fått offerten och accepterat den bokar vi in ett datum för starten av muren

 

Steg 2

Grävning

Muren startar genom att vi går gemensamt igenom allt med kunden en sista gång. Ritar ut på backen var de ska grävas och var muren ska byggas. Grävningen börjar oftast samma dag som genomgången och först grävs allt ut efter linjer och önskemål.

Steg 3

Schaktning och grusning

När allt är urgävt läggs en markduk ut som skiljer material åt, så att lera inte ska kunna vandra upp i gruset som ligger under muren. Det kan göra att muren börjar sjunka ojämt. Efter det läggs gruset ut som vägs av med laser och packas med en stor markvibrator.

 

Steg 4

Muren byggs

Murstenen som kunden har önskat börjar läggas ut. När hela muren är uppbyggd börjar man att fylla med makadam närmast bakom muren som gör att regnvatten som kommer nära muren rinner iväg och inte stannar kvar och orsakar att de kan bli tjälförskjutningar som gör att muren kan börja luta eller sjunka

 
 

Steg 5

Slutkontroll

Vi går igenom hela muren med kunden och besiktar av den personligen så att kunden är belåten.

 

Kontakta oss

Långängsvägen 4
721 32 Västerås

Telefonväxel: 021 33 33 30
E-post: info@areensentreprenad.se

.

Hitta hit

Aréens Entreprenad AB

Besöksadress
Långängsvägen 4
721 32 Västerås

Kontakt
Telefon: 021 33 33 30
E-post: info@areensentreprenad.se