Plattläggning

Allt från gångar till parkeringar

Inga begränsningar

Oavsett vad du behöver i plattläggningsväg


Vi fixar alla typer av plattsättningar från små gångar till mycket större parkeringsytor, med alla typer av stensättning från små betongsten till stora stenar i granit.

Steg 1

Platsbesök


Vi börjar med ett vanlig kundbesök gällande kundens plattläggning där vi går igenom vad kunden önskar sig. Vi försöker tillgodose kundens alla behov av dess plattläggning. När kunden väl fått offerten och accepterat den bokar vi in ett datum för starten av plattläggningen.

Steg 2

Grävning


Plattläggningen startar och vi går gemensamt igenom allt med kunden en sista gång. Ritar ut på backen var det ska grävas och vara plattläggning. Grävningen börjar oftast samma dag som genomgången och först grävs allt ut efter linjer och önskemål.

Steg 3

Markduk och grusning


När allt är urgävt läggs en markduk ut som skiljer material åt, så att lera inte ska kunna vandra upp i gruset som ligger under plattläggningen. Det kan göra att plattorna börjar sjunka ojämt. Efter det läggs gruset ut som vägs av med laser och packas med en stor markvibrator.

Steg 4

Sand och stenar


Plattorna som kunden har önskat börjar läggas ut. När hela plattläggningen är lagd så börjar finliret med att kapa in alla vinklar och vrår samt att foga ihop plattorna med varandra.

Bra att veta

Slipp ohyra mellan plattorna


För att slippa både myror och ogräs mellan plattorna rekommenderas här en hårdfog.

Steg 5

Slutkontroll


Vi går igenom hela plattläggningen med kunden och besiktar av de personligen så att kunden är belåten.

Kontakta oss


Fyll bara i formuläret och tryck, ”Skicka”, så svarar vi dig så fort vi kan.

Vi återkommer inom kort!

Hitta hit


Aréens Entreprenad

Långängsvägen 4
721 32 Västerås

Telefonväxel: 021 33 33 30
E-post: info@areensentreprenad.se

Areéns

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå